BE ON-LINE

ZA VAS PRAVIMO

KVALITETNA WEB PREZENTACIJA JE VEĆ POSTALA POTREBA SVAKE OZBILJNE FIRME - UKLJUČITE SE NA VREME

o nama

Predstavljamo tim web dizajnera, programera, fotografa i stručnjaka za web marketing. Zajedno radimo sa ciljem da i najzahtevnijim klijentima, pružimo maksimalno jer se jedino tako može očekivati uspeh.

Sajtove radimo zato što volimo da kreiramo nešto što će biti prepoznatljivo. Svakom projektu pristupamo sa najvećom pažnjom. Zajedno sa klijentima dolazimo do formule koja će postaći prodaju a time i povećati zaradu i proizvodnju. Poštujemo dogovorene rokove 100%. 

Do sada smo uspešno realizovali desetine projekata, od web prezentacija, radio striminga, do kompleksnih on line prodavnica. Kontaktirajte nas, bilo da želite prezentaciju firme i/ili proizvoda, online prodavnicu ili neki drugi vid reklame na internetu i potrudićemo se da opravdamo poverenje.

Danas nije moguće poslovati bez interneta, dostupan je gotovo u svakom delu planete, Iskoristite ovaj podatak kako bi svoju firmu ili proizvod što bolje i brže prezentovali vašim kupcima. 

usluge

Za vas ćemo registrovati, izraditi i optimizovati sajt. Ukoliko želite kompleksna rešenja online prodavnica, rtv streaming, mobilnu aplikaciju, ssl zaštitu podataka ili kosultaciju o pravilnom oglašavanju na internetu kontaktirajte nas. Preferiramo e-mail: npnet@novi-pazar.net

Ispod je referentna lista par firmi sa kojima imamo najdužu saradnju, neka to bude naša garancija kvaliteta. Imamo posebno razrađen sistem po kojem vi određujete budžet prema kojem pravimo web prezentaciju ili online prodavnicu, važno je da se odlučite da se pokrenete ostalo je naš posao.

Prilikom izrade sajta korisimo najnovija dostignuća u oblasti web dizajna, aktivno učimo i usavršavamo se u cilju praćenja novina kako bi klijentima pružili maksimum.

Iskustvo kaže, potrebno je biti prisutan na svim društvenim mrežama ali imati svoj sajt je nešto što daje ozbiljnost svakoj firmi i kada se izvaga odnos uloženo-vraćeno isplatljivo je imati svoj sajt! Ali sajt je i ogledalo firme te je potrebno potruditi se da to bude najbolje što se može - a mi radimo samo tako - samo najbolje.

Kvalitet bez kompromisa!

Svi naši sajtovi su jedinstveni. Napravljeni isključivo za potrebe klijenta i vidljivi su na svim platformama i uređajima.
Ne zadovoljavamo se standardima, uvek težimo maksimumu! Posebna ponuda uz nove sajtove BESPLATNO dobijate poddomen:
All Rights Reserved  ©  NPNET web design and development
Tel. +381 64 999 2274 | E-mail: npnet@novi-pazar.net